Loading...

21.12.2024 - 5.1.2025 sklad uzavretý. Expedícia objednávok znovu začne od 6.1.2025

Želatína bravčová typ A bloom 260 (500 g) 1622 dortis

Želatína jedlá - vhodná na výrobu želatínových kvetín Vysoko kvalitná želatína vhodná aj na výrobu želatínových kvetín, motýľov a ďalších ozdôb. ... celý popis
Naša cena s DPH
10,20 €
Na sklade posledné 2 kusy
ks

Podrobný popis produktu

Želatína jedlá - vhodná na výrobu želatínových kvetín Vysoko kvalitná želatína vhodná aj na výrobu želatínových kvetín, motýľov a ďalších ozdôb.   Na získanie približne 250 g želatínového gélu je potrebné miešať ingrediencie v tomto pomere: Jemný krehký gél - 250 ml vody a 8,75 -10 g sypkej želatínovej zmesi Stredne pevný gél - 250 ml vody a 15 - 17,5 g sypkej želatínovej zmesi Pevný gél - 250 ml vody a 20 - 25 g sypkej želatínovej zmesi Návod na prípravu gélu: Odvážené množstvo želatíny vsypeme do zodpovedajúceho množstva vody a ľahko zamiešame. Vždy je lepšie použiť vodu prevarenú, pretože voda môže vykazovať vysokú tvrdosť a tým môže dôjsť k zákalu. Necháme napučať. Napučaný gél zahrejeme vo vodnom kúpeli na teplotu cca 60-65°C. Rozpúšťanie urýchlime občasným jemným zamiešaním. Po rozpustení použite ochutený pripravený gél na výrobok (najlepšie v čase keď už vykazuje čiastočnú tvorbu gélu). Najčastejšie chyby pri príprave gélu Príliš intenzívne miešanie - v géli sa vytvoria bublinky. Príliš vysoká teplota vody pri príprave gélu - dôjde k zníženiu želírujúcich schopností a tým k zníženiu pevnosti gélu. Maximálna teplota pri príprave gélu zo želatíny je 90 °C. Želatína nesmie prejsť varom. Strata želírovacích schopností sa prejaví hlavne pri opakovanom zohriatí nad 90 °C. Želatína je vysoko hodnotná bielkovina získaná čiastočnou denaturáciou kolagénu. Podľa použitého výrobného procesu je želatína označovaná ako typ A (vyrobená kyslou cestou - bravčová) alebo typ B (vyrobená alkalickou cestou - hovädzia).   

Vysoko kvalitná želatína vhodná aj na výrobu želatínových kvetín, motýľov a ďalších ozdôb.   Na získanie približne 250 g želatínového gélu je potrebné miešať ingrediencie v tomto pomere: Jemný krehký gél - 250 ml vody a 8,75 -10 g sypkej želatínovej zmesi Stredne pevný gél - 250 ml vody a 15 - 17,5 g sypkej želatínovej zmesi Pevný gél - 250 ml vody a 20 - 25 g sypkej želatínovej zmesi Návod na prípravu gélu: Odvážené množstvo želatíny vsypeme do zodpovedajúceho množstva vody a ľahko zamiešame. Vždy je lepšie použiť vodu prevarenú, pretože voda môže vykazovať vysokú tvrdosť a tým môže dôjsť k zákalu. Necháme napučať. Napučaný gél zahrejeme vo vodnom kúpeli na teplotu cca 60-65°C. Rozpúšťanie urýchlime občasným jemným zamiešaním. Po rozpustení použite ochutený pripravený gél na výrobok (najlepšie v čase keď už vykazuje čiastočnú tvorbu gélu). Najčastejšie chyby pri príprave gélu Príliš intenzívne miešanie - v géli sa vytvoria bublinky. Príliš vysoká teplota vody pri príprave gélu - dôjde k zníženiu želírujúcich schopností a tým k zníženiu pevnosti gélu. Maximálna teplota pri príprave gélu zo želatíny je 90 °C. Želatína nesmie prejsť varom. Strata želírovacích schopností sa prejaví hlavne pri opakovanom zohriatí nad 90 °C. Želatína je vysoko hodnotná bielkovina získaná čiastočnou denaturáciou kolagénu. Podľa použitého výrobného procesu je želatína označovaná ako typ A (vyrobená kyslou cestou - bravčová) alebo typ B (vyrobená alkalickou cestou - hovädzia).   

Hmotnosť

Balenie obsahuje: 500 g

Zloženie produktu

Proteín

Alergény vajcia

Krajina pôvodu

Holandsko

Technické parametre

Agar, želatína a pektín
Agar, želatína a pektín
Výrobca dortis
EAN 2017000013877
Kód produktu DR-1622

Recenzie produktu

Napísať recenziu
Kvalita
Želatína ako výrobok bola skvelá, len papierové vrecko /vrchný obal/ bolo celé roztrhané.Vrecko so želatínou nebolo porušené, preto som tovar prijala. Možno by bolo vhodné voľne ložený tovar zabaliť do krabice.
Maximálne spokojný

Overený zákazník - je recenzia od zákazníka, ktorý si výrobok zakúpil.

Tých 83 000+ spokojných zákazníkov nás inšpiruje k ďalšiemu zdokonaľovaniu našich služieb a rozširovaniu našej ponuky. Ďakujeme vám za dôveru, ktorú ste nám vložili.

Na sklade máme viacako 10 000 položiek. To znamená, že tovar označenýna sklade je naozajna sklade v našom sklade v Prahe 8. Tento tovar expedujeme najneskôr druhý deň.

Sme hrdí na to, že sme už spracovali viac ako 340 000 objednávok. Toto impozantné číslo nám dodáva dôveru a potvrdzuje našu oddanosť poskytovať vám najlepší možný servis. Vaša dôvera je pre nás kľúčová, a preto sa neustále snažíme zdokonaľovať naše služby a spĺňať vaše očakávania.

Máme kamennúpredajňuv Prahe 8. Vpredajni máme široký sortiment, tovar si tumôžete prezrieť a kúpiť. Naši vyškolení predavači vám radi poradia.

Navyšesa do našejpredajneľahko dostanete verejnou dopravou.

Môžeme vám ponúknuť skvelé ceny, pretože si väčšinu značiek dovážame priamo od výrobcov.

Garantujeme vám, že budete na 100 % spokojní. Pokiaľ nebudete, máte možnosťvrátiťtovar do 14 dní.

Ďalej doporučujeme

Agar-agar 700 E406 (50 g) 653 dortis

Želírovací prípravok je vyrobený z morských rias .
2,30 €
Na sklade > 10 ks

Želatína v prášku - červená 3 x 12 g

Vyrobené na
v Nemecku
Želatína v prášku - červená 3 x 12 g
Pripraviť polevu na glazované koláče je s týmto prípravkom veľmi jednoduché.
0,60 €
Na sklade > 10 ks

Želatína v prášku - jahoda 3x12g - RUF

Želatína v prášku s jahodovou príchuťou. Balenie 3 x 12 g.
0,60 €
Na sklade > 10 ks

Agar želírujúca látka 20 g

Agar je prírodný želatínový prípravok získavaný z morských rias.
1,90 €
Na sklade > 10 ks